Gezocht voor alle instrumenten

De Show- & Marchingband van Muziekvereniging Haaglanden zoek enthousiaste jongens en meisjes voor dwarsfluit, piccolo, trompet, alt saxofoon, tenor saxofoon, bariton, trombone, sousafoon, slagwerk, grote trom en bekkens, voor het meedoen aan optredens in binnen- en buitenland.

De Show en Marchingband denkt een goede mix van muziek op veel gebieden gevonden te hebben. Bij voorbeeld in de samenstelling van de shows en het mars programma. In beide gevallen is de muzieksamenstelling een mix van traditionals en eigentijds. Maar wij denken ook een goede mix te hebben gevonden tussen optredens in binnen- en buitenland en het maken van muziek en het uitvoeren van andere activiteiten.

De show en Marchingband verzorgt binnen en buiten Pijnacker optredens. Ook wordt er geregeld deelgenomen aan taptoes. Het repertoire bestaat veel uit marsen maar er worden ook wat meer afwisselender werken gespeeld.

Momenteel is behoefte ontstaan aan nieuwe muzikanten op de dwarsfluit, piccolo, trompet, alt saxofoon, tenor saxofoon, bariton, trombone, sousafoon, slagwerk, grote trom en bekkens. Ervaring is gewenst, maar niet noodzakelijk.

De repetities vinden elke dinsdagavond plaats in CNJV gebouw te Pijnacker. De show- & Marchingband repeteren van 19:30 uur tot 21:30 uur. voor meer info secretaris@dhpijnacker.nl