Jong Haaglanden

Jong Haaglanden

Wil je meedoen maar kun je nog geen instrument bespelen? Geen probleem, want iedereen is van harte welkom bij onze vereniging. Je begint dan als leerling. Een half uur per week krijg je individueel of in kleine groepjes les van een kundige en enthousiaste instructeur. Als je voldoende hebt geleerd dan doe je een eerste test (na ongeveer 1 jaar). Als je die test goed hebt gedaan dan ga je naast de lessen ook meespelen met het orkest, op donderdagavond (onder leiding van Bram van Velde). Wil je meedoen en kun je al een instrument bespelen? Top! Dan doe je direct de eerste test. Als je die goed doet dan ga je direct meespelen met het orkest. En ook jij krijgt individueel of in kleine groepjes les.

Je kunt kiezen uit de volgende instrumenten:

piccolo
saxofoon
trompet
bariton
trombone
sousafoon
bekkens
grote trom
kleine trom

Naast de lessen zijn er bij Jong Haaglanden ook andere activiteiten. Af en toe wordt er een uitstapje of feestje georganiseerd voor alle Jong Haaglanden-leden. Ieder jaar wordt er vlak voor de zomervakantie een afsluitweekend of afsluitdag gehouden. Het weekend of deze dag staat bol van sport en spel en is een belangrijke traditie. Daarnaast hebben we ook regelmatig een grote bingo. Je bent niet verplicht om aan deze activiteiten mee te doen.

In vergelijking met veel andere verenigingen of een muziekschool is Muziekvereniging Haaglanden erg goedkoop. De contributie bij Jong Haaglanden bedraagt slechts € 22,50 per maand en voor het “lenen” van een instrument vragen we een bijdrage van € 2,50 per maand en we vragen een eenmalige bijdrage van € 100,- voor het uniform dat je gaat dragen bij optredens. Voor lesmateriaal zorgt de Muziekvereniging.

Je kunt lid worden door het inschrijfformulier in te vullen en in te leveren bij de secretaris van de vereniging.

2022 © Copyright - Muziekvereniging Haaglanden